Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

projektit:system_shock [2009/10/22 23:54] (current)
ossi created
Line 1: Line 1:
 +Looking Glassin vuonna 1994 julkaisema 3d-firstperson-seikkailupeli. Kyberpunk-henkisessä juonessa pelaaja ottaa tietomurrosta megakokoiselle yhtiölle kiinni jääneen hakkerin roolin, ja päätyy keskelle huipputeknistä avaruusasemaa toteuttamaan juonikkaan pyrkyripomon pyyntöjä. Tehden työtä käskettyä, hakkeri poistaa aseman järeältä tekoälyltä moraaliset estot ja saa palkakseen viimeisintä huutoa olevan ethernet-liittimen kalloonsa. Herätessään koomasta hakkeri huomaa olevansa keskellä kaaosta, mutantteja ja kyborgeja.
 +
 +Nykyään saatavana XP-patchilla. Pyörii myös DosBoxin kautta.
 +
 +===== Hissimusiikki =====
 +{{ :projektit:shodan_3-7.gif|Änkyttävän keinoälyn naama vääntyy mutruun sen havaittua hakkerin olevan vielä hengissä.}}Aseman keinoäly, SHODAN, suosittaa hakkerille hissimusiikin kuuntelemista 666 toiston ajan, jonka jälkeen tämä voi ystävällisesti kävellä lähimpään jätemyllyyn. "Kiitoksia yhteistyöstä, hyönteinen."
 +
 +===== Tiedekansi =====
 +Avaruusaseman 2. kansi on omistettu tutkimustyöhön, sen väriteema on punainen ja se on täynnä äänekkäästi örveltäviä gorillamutantteja... Vähän kuin sähkökellari akateemisen MM-kyykän aikaan?
  
 
projektit/system_shock.txt · Last modified: 2009/10/22 23:54 by ossi
 
Except where otherwise noted, content on this wiki is licensed under the following license:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki