Kerhohuone

Telokin kerhohuone löytyy seuraavasta paikasta:
TTY:n Sähkötalon kellari
Huone SA031
Korkeakoulunkatu 3
Tampere

Kerhohuoneen puhelinnumero on +49 89 721010 68838 (sip:telok@bluesip.net). Virallisissa asioissa ota yhteyttä johtokuntaan.

Postiosoite

TELOK/TTY
PL692
FIN-33101 Tampere
Finland

Jäsenhakemus

TELOK ry jäsenhakemus löytyy osoitteesta https://forms.gle/zP17S1nEdV96iVWM6

Pankkiyhteys

FI29 7997 7995 5336 55
Lukuvuosittainen jäsenmaksu varsinaisille jäsenille on 10 euroa. Jäsenhakemuslomake täytetään aina maksun lisäksi, tämä koskee myös vanhoja jäseniä tietojen ajantasaisuuden varmistamiseksi. Maksettaessa jäsenmaksua pankkitilille laita viestikenttään: jäsenmaksu “oma nimi”.
Kannattaville jäsenille jäsenmaksu on vähintään 30€, liityttäessä otettava yhteyttä johtokuntaan.

IRC

Telokin irc-kanava löytyy IRCnetistä, ja kanavan nimi on tietysti #telok. Telegram siltaan liittyminen: https://t.me/joinchat/HO6wURMKDnfarwfw917bUw

Sähköpostilista

Voit liittyä kerhon jäsenlistalle osoitteessa https://lists.tuni.fi/mailman/listinfo/telok-jasen

Listalle laitetaan satunnaisesti tiedotteita kerhon asioista ja esim. kiinnostavista työpaikoista (keskimäärin alle yksi kappale viikossa).

Mitä kerhohuoneella voi tehdä

Kerhohuoneella on kattava valikoima erilaisia komponentteja. Komponentteja myydään omakustannehintaan jäsenien omia projekteja varten. Projekteja varten kerholta löytyy kattava valikoima työkaluja ja mittalaitteita. Kerholla on myös piirilevyjen syövytysmahdollisuus sekä piirilevyjen poraamista varten automaattipora.

 
kerho.txt · Last modified: 2020/02/12 20:24 by fireflower
 
Except where otherwise noted, content on this wiki is licensed under the following license:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki